6/ΘΕΣΙΟ Δ. Σ. ΣΕΡΙΦΟΥ


ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ  ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ

“Η δημιουργία και τήρηση του  ιστολογίου μας, σηματοδοτεί την ανάπτυξη ενός περιβάλλοντος δημοσιοποίησης, έργων, δράσεων,  σκέψεων, γνώσεων των μελών της μικρής μας σχολικής κοινότητας.  Σκοποί μας, η ενημέρωση τόσο της εκπαιδευτικής κοινότητας  όσο και της τοπικής κοινωνίας  , η επικοινωνία και η αλληλεπίδραση.

Επιπρόσθετα, στόχος μας είναι να δημιουργηθεί μια σημαντική βάση χρήσιμων συνδέσμων τόσο για τους  συναδέλφους εκπαιδευτικούς όσο για τους γονείς  και τα παιδιά. Ιδιαίτερα , για τους μαθητές, καταβάλλεται  προσπάθεια ασφαλούς και καθοδηγούμενης πλοήγησης  με επιλεγμένους συνδέσμους εκπαιδευτικών παιχνιδιών κι εφαρμογών.

Επιμέρους σκοποί και στόχοι σίγουρα θα προκύψουν, καθώς το ταξίδι μας στον κυβερνοχώρο μόλις ξεκίνησε!

Καλώς ήρθατε, λοιπόν και καλή πλοήγηση!”

Μαργαρίτα Σμπρίνη (Διευθύντρια Δ.Σ. Σερίφου 2013-2014)


 Ένας χρόνος λειτουργίας του σχολικού μας ιστότοπου:

Στη δεύτερη χρονιά λειτουργίας του το σχολικό μας ιστολόγιο συνεχίζει ν’ αποτελεί το αγαπημένο μας ημερολόγιο, όπου μέσα του περιέχει όλες τις όμορφες και δημιουργικές στιγμές της σχολικής μας ζωής, τη συντροφιά των μικρών μαθητών για δημιουργική και ασφαλή απασχόληση, το σύμβουλο για εκπαιδευτικούς και γονείς με ενδιαφέροντες συνδέσμους και άρθρα , τον οδηγό σας στο νησί μας.
Οι επισκέψεις από τη μαθητική κοινότητα είναι πολλές και πάντα υπάρχει ανατροφοδότηση, αφού λαμβάνονται σοβαρά υπόψη σχόλια κι επισημάνσεις .
Το Blog μας, ένα κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Λιτό και περιεκτικό ταυτόχρονα αποτυπώνει αυτό που ζούμε, αυτό που μας ενώνει, αυτό που μας εμπνέει!
Είναι η «φωνή» του Δημοτικού Σχολείου Σερίφου, που ακούγεται σε όλο τον κυβερνοχώρο!

Είναι τα έργα και οι υπέροχες μέρες μιας σχολικής μονάδας που στηρίζεται στον επαγγελματισμό ,στην ευσυνειδησία και στο μεράκι των εκπαιδευτικών της, στην αγάπη , στον ενθουσιασμό και στην ενεργή συμμετοχή των μαθητών της καθώς και στην αμέριστη υποστήριξη όλων των φορέων !
Κι αν όλα αυτά σας φαίνονται υπερβολικά, δεν έχετε παρά να μας επισκεφτείτε στην πανέμορφη Σέριφο και να μας γνωρίσετε από κοντά!
Σας περιμένουμε!

Νατάσα Βουρλή (Διαχειρίστρια ιστότοπου)


 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s