ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2014-2015

Να ‘μαστε κι εμείς..!

Άλλη μια χρονιά στο ολοήμερο School_Clip_Art_162!

 

Σ΄ αυτό το τμήμα και φέτος διαβάζουμε τα μαθήματά μας για την επόμενη μέραimgk0_002, μιλάμε Αγγλικάblog ,γυμναζόμαστε ceb3cf85cebccebdceb1cf83cf84ceb9cebaceae, δημιουργούμε στα Εικαστικά παρέα zografos!!!

Επίσης, παρέα τρώμε1761188llfh79d12a, ξεκουραζόμαστεimages , παίζουμε στο διάλειμμαtheriniapasxolisigly1-580x424… και παρέα χαιρετάμε το σχολείο στις 16:15sxoliko leoforeio !

Το πρόγραμμά μας έχει ως εξής :

12.35 – 13.15 οι μικροί του σχολείου μελετούν! Από 13.20 κι έπειτα έρχονται και οι μαθητές των υπόλοιπων τάξεων στην παρέα μας. Έπειτα, ανά δύο τάξεις ασχολούμαστε με τη μελέτη των σχολικών μαθημάτων της επόμενης μέρας στη «Μελέτη», εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας στα «Αγγλικά», ανακαλύπτουμε επιπλέον τον κόσμο του αθλητισμού στη «Γυμναστική» ή γινόμαστε καλλιτέχνες στα «Εικαστικά», ανάλογα με το ωρολόγιο πρόγραμμα!

Όταν οι δείκτες του ρολογιού δείξουν 2:00 μμ στρώνουμε το τραπέζι μας! Τρώμε, συζητάμε, ξεκουραζόμαστε.!

Κατόπιν, ακολουθούμε τη ροή του προγράμματος images1μέχρι τις 4:15 μμ.

Όταν τελειώνουμε τα μαθήματά μας, ασχολούμαστε με διάφορες δραστηριότητες , τις οποίες θα κοινοποιούμε στην πορεία της χρονιάς!

Πρώτα απ’ όλα όμως, έχουμε κι εμείς τους δικούς μας κανόνες! kanones12Τους προτείναμε, ψηφίσαμε αυτούς που προτιμάμε και τους αναρτήσαμε στην τάξη μας! Φυσικά, προσπαθούμε να τους ακολουθούμε!

 

Κι επειδή εκτός από υποχρεώσεις, έχουμε και δικαιώματα, στο τμήμα μας υπάρχει μία φορά την εβδομάδα «η ώρα του κοινού»petaei-petaei. Ο καθένας μας έγραψε σε ένα χαρτάκι τι θέλει να κάνει στο ολοήμερο κάθε βδομάδα για μια ώρα. Έτσι, κάθε Τετάρτη, εφόσον έχουμε τελειώσει τα μαθήματά μας, είμαστε ελεύθεροι να ικανοποιήσουμε για μία ώρα τις προτάσεις της καρτέλας «Τι θέλω να κάνω στο ολοήμερο κάθε βδομάδα για μία ώρα;»

Επιπλέον, κάθε Παρασκευή περνά ο ταχυδρόμος 089!

Ο καθένας μας έχει το δικό του ταχυδρομικό κουτί όπου κάθε Παρασκευή μπορεί να αφήνει το γράμμα του με παρατηρήσεις, σχόλια, επιθυμίες ή οτιδήποτε θεωρεί πως θέλει να πει, σχετικό πάντα με το σχολείο και το τμήμα μας! Ταχυδρόμος είναι η δασκάλα του τμήματος και υπεύθυνη για τη διανομή των γραμμάτων!
Φυσικά, όλες οι δασκάλες που συμμετέχουν στο τμήμα μας, έχουν κι εκείνες το δικό τους ταχυδρομικό κουτί!
Τέλος, ο κάθε αποστολέας ορίζει τον παραλήπτη του γράμματός του. Κάθε παραλήπτης (είτε δάσκαλος, είτε μαθητής, είτε ομάδα μαθητών ή δασκάλων) οφείλει να απαντήσει γραπτώς ή με τις πράξεις του! Ανάλογα με το περιεχόμενο του γράμματος!

 

Είμαστε στο εμείς και όχι στο εγώ,
Και το ολοήμερο είναι τμήμα ομαδικό,5_ergastiria_590_b
Και όλοι οι εμπλεκόμενοι έχουμε λόγο σε αυτό!

Καλή μας χρονιά!

 

This slideshow requires JavaScript.

 


 

2134

3 Δεκέμβρη 2014

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s